Wanneer Quantum Touch

Heb je een of ander kwaaltje? Zit je niet lekker in je vel? Loop al een hele tijd rond met rugpijn? Staat je heup een beetje scheef? Misschien doet je kleine teen wel zeer? Of ben je van de fiets gevallen? Heb je het altijd koud of kun je wel wat meer energie gebruiken? Vastzittende schouder? Teveel achter de computer gezeten met een muisarm als gevolg? Of gewoon ergens een kwaaltje in je lichaam?

Allemaal redenen om eens te denken aan energiebehandelingen. Laat je lichaamsenergie weer stromen! Ons lichaam is immers een heel intelligent systeem. De energie gaat naar de plaatsen waar die het hardst nodig is.

Neem gewoon de proef op de som en kom eens ervaren hoe het lichaam zijn zelf genezend vermogen aanspreekt.
Bijzonder effectief bij problemen met het bottenstelsel, spieren en gewrichten! Of heb je ergens in je lichaam een ontsteking? Grote kans dat die als sneeuw voor de zon verdwijnt.

Kortom: ik vind het een uitdaging om te zien wat er met Quantum Touch kan gebeuren.

Natuurlijk is het geen wondermiddel, maar wel een hele mooie optie om op een natuurlijke manier je ziektes en kwaaltjes aan te pakken. Heb vertrouwen in je eigen lichaamskracht, het kan veel meer dan je denkt!

 


 

 

Contactgegevens:

Yolande Aelbrechts
Pioenroosstraat 3
5402 GC Uden