Access ™ Bodyprocessen

Bij de Access Consciousness Body processen maak je gebruik van energieën die ervoor zorgen dat mentale en fysieke blokkades opgelost worden.  De handen worden hierbij geplaatst op verschillende plekken op het lichaam

Deze behandelingen geeft het lichaam zijn oorspronkelijke functionaliteit terug in, wat het lichaam ondersteunt in herstel en duurzaamheid. De energie is de natuurlijke energie die onze lichamen zijn en waar ze toegang tot hebben vanuit overal in het universum.

Je gaat op de massagetafel liggen met kleding aan. Dan leg ik mijn handen op je lichaam en laat ik specifieke energieën door je lichaam stromen.

Er zijn diverse processen zoals:

  • het terugdraaien van het cel geheugen na blessure, trauma en littekenweefsel
  • het verbeteren van het gezichtsvermogen
  • het verbeteren van het gehoor
  • het oplossen sinusproblemen
  • het versterken van het immuunsysteem

Energetic Facelift ™ (tevens Bodylift)

Yes, het is echt mogelijk om je jonger te voelen en er jonger uit te zien. Met de Access Consciousness Facelift kun je dit bereiken zonder chirurgische ingreep, zonder Botox, zonder injecties en enkel en alleen door aanraking van hals en gezicht.

Deze heerlijk ontspannende behandeling werkt door op het hele lichaam. Er worden meerdere body processen ingezet om de energie te laten stromen. Access Energetic Facelift maakt gebruik van 28 verschillende energieën, die via je gezicht en je hals op je hele lichaam werken. De stressfactoren die voor veroudering zorgen, jouw gezichtspunten en beperkende gedachten over ouder worden energetisch opgelost.

De rimpels in je gezicht zeggen ook veel over de organen. Heb je bijvoorbeeld streepjes tussen je wenkbrauwen dan is dit een teken dat de lever en/of de milt wat aandacht nodig heeft. Door deze rimpels te behandelen behandel je dus op een indirecte manier de lever en de milt.

De sessies worden gegeven op de massagetafel met de kleding aan. Jij hoeft enkel te gaan liggen en ontspannen.

Wanneer je dit proces regelmatig (ca 20 keer) laat doen schijnt het permanent te zijn.

Hoe wordt het nog mooier dan dit...?

 

Ayurvedische detoxkuur in Spanje

Van 12 t/m 19 mei verzorgen Josephine Broeders en ik weer een Pancha Karma kuur in Spanje. We gaan met een kleine groep van maximaal 5 personen. Er is momenteel nog 1 plekje vrij.
Meer informatie is te vinden op: www.ayurveda-uden.com

Access Bars ™

Voor iedereen die meer rust, ruimte en ontspanning wenst, in het hoofd en in het lichaam.
Naast de diepe ontspanning die dit proces verzorgt, biedt een Bars sessie ook dynamische verandering, op alle vlakken van het leven.

Door het zachtjes aanraken van 32 punten op je hoofd kun je moeiteloos alles loslaten wat je belemmert om te ontvangen. Deze punten bevatten alle ideeën, gedachten, overtuigingen, emoties en overwegingen die je in alle levens hebt opgeslagen. 

Access BARS zorgt voor een frisse wind door je energiehuishouding. Zonder te praten kun je gedragspatronen en vastzittende emoties, gedachten en gevoelens die je steeds maar weer beperken veranderen.

Voor meer informatie of afspraak maken kun je me altijd mailen.

Pancha Karma Kuur in Spanje

Van 6 mei tot 13 mei 2017 organiseren wij een Pancha Karma kuur in Spanje. Wil je een keer jouw lichaam reinigen op de ayurvedische manier, grijp dan nu je kans. Kom genieten van een ontspannen week in het zonnige Zuid-Spanje. 

Pancha Karma houdt in de je alle opgebouwde afvalstoffen kwijtraakt. Door inwendige en uitwendige olietoepassing + warmtebehandeling laat het lichaam alle slakken (toxines) los uit de weefsels. Deze toxines worden uitgescheiden na het drinken van een kruidenmengsel. Olie heeft het vermogen het lichaam op cellulair niveau te structureren. De maaltijden tijdens de Pancha Karma ondersteunen dit proces. Tijdens deze detoxkuur kunnen ook emoties en oude denkpatronen losgelaten worden. Rust is dan essentieel.

Kundalini Yoga versterkt je prana (levensenergie). Deze yogavorm werkt fysiek en emotioneel en bevordert het bewustzijn.
Na het drinken van het kruidenmengsel, waarbij de toxines worden losgelaten, beginnen we aan de opbouwfase.
Je krijgt goede richtlijnen mee naar huis om deze kuur goed af te ronden. Deze kuur is sterk aan te bevelen voor mensen die lijden aan o.a diabetes, reuma, huidklachten, overgewicht enz…, maar kan ook preventief ingezet worden.

We logeren in een vakantiehuis in Andalusië in een klein dorpje. We beginnen de dag met Kundalini Yoga en eindigen met een meditatie. Er is een zwembad bij het huisje en we zitten in de prachtige natuur waar je uiteraard kunt gaan wandelen.

Tarieven:
Prijs: € 795,00 incl. alle behandelingen + oliën , Yoga en meditatie, overnachting en verblijf.

Deze kuur wordt georganiseerd door Josephine Broeders en Yolande Aelbrechts.
Zie ook www.ayurveda-uden.com

Ayurvedische kook workshop

Binnenkort geven Josephine Broeders en ik een ayurvedische kookworkshop in een kookstudio in Eindhoven.

Je leert Ayurvedisch en vegetarisch koken. Het eten is mild van smaak, voedend en lekker. Je kookt in groepjes van 3 en per groepje heb je beschikking over 1 fornuis.

Wanneer: zaterdag 26 november 15:00 tot 20:00

Locatie: Laagstraat 283A Eindhoven

Prijs: 59,00 incl. eten, drinken + alle benodigheden.

 

Aroma Touch massage

Wil je helemaal ontstressen? Kom dan voor een heerlijke rustgevende massage van rug en voeten. Daarbij gebruik ik  essentiële oliën van doTerra. Er wordt gewerkt langs de meridiaanenergiebanen. Hierdoor wordt het sympathische en het parasympathische zenuwstelsel helemaal in evenwicht gebracht.

De AromaTouch massage omvat vier primaire stappen: stress vermindering, verbetering van immuunsysteem, vermindering van ontstekingsreacties en homeostase. Elke stap in het proces omvat twee essentiële oliën, speciaal ontwikkeld ter ondersteuning van een gezond emotioneel en fysiologisch functioneren.

Swedana (zweetcabine)

Wil jij ook Swedana ondergaan, een schoon lichaam en een heldere geest krijgen doordat je toxines kwijt raakt? Neem dan eerst een ontspannende Abhyanga (oliemassage) en daarna kun je flink uitzweten in de cabine, met heerlijke melange van kruiden.

 

Opleiding Ayurveda Basics.

In september starten we weer met een ayurveda opleiding. 

Opleiding bestaat uit 8 lessen van 2,5 uur. Je leert o.a.: de grondbeginselen van de ayurveda, constitutieleer, 5 elementen, voeding bij de constituties, Pancha Karma, verschillende Kundalini yoga oefeningen, kruidenleer, etc....

Data zijn nog niet bekend. In overleg met de cursisten wordt er beslist wanneer les gegeven wordt; woensdagavond, donderdagmorgen of vrijdagmorgen.

Zie vorige berichten voor meer informatie.

 

Nieuw: Cupping 

Cupping is een methode waarbij gebruik gemaakt wordt van holle glazen bollen. De lucht in de bollen wordt verwarmd waarna de bollen op de huid geplaatst worden. Deze zullen zich dan vacuüm zuigen.
Op deze manier stimuleer je het weefsel plaatselijk door een optimale doorbloeding. Bij cupping worden gifstoffen aan het huidoppervlak gebracht en de doorbloeding in spieren en weefsels wordt sterk verbeterd. Daardoor kan het lichaam de afvalstoffen veel eenvoudiger afvoeren en voel je je erna mentaal en fysiek een stuk fitter.
Ook worden de emoties, die bij de drukpunten horen, losgetrild met als gevolg algehele ontspanning.

                                  

 

Opleiding Ayurveda Basics.

In 8 bijeenkomsten maak je kennis met Ayurveda; je leert de grondbeginselen van Ayurveda.

Hoe is Ayurveda ontstaan?
Wat heb ik eraan in mijn leven?
Welke voeding past bij mij?
Welke constitutie hoort bij mij?

De opleiding wordt gegeven in Uden door Josephine Broeders en Yolande Aelbrechts.
(www.Ayurveda-Uden.nl)
Bij voldoende aanmeldingen ook in Wijchen.

8 bijeenkomsten van 2,5 uur
prijs: 395,00 incl. boek + examen

De Lessen:
Les 1:
De 5-elementen leer
De dosha`s: Vata – Pitta – Kapha
Les 2:
De Filosofie van Ayurveda 
Les 3:
Je eigen constitutie / Prakruti / Vikruti 
Les 4:
Ayurveda en de Geest / De 3 Guna`s / Dinachara 
Les 5:
Agni / De Dhatu`s / De 6 smaken 
Les 6:
Kruiden leer 
Les 7:
Panchakarma 
Les 8:
Voordracht
Ayurvedisch gerechtje
Wat komt elke les terug:
Een Kundalini Yoga oefening
Een smaak proeven 

Nieuw in onze praktijk: Shirodhara.

Een Shirodhara is een ayurvedische behandeling van het hoofd waarbij je mentaal helemaal tot rust komt. Bij een Shirodhara lig je helemaal ontspannen op de massagetafel en wordt er met behulp van een speciale Shirodharapot in een continue stroom warme kruidenolie op je voorhoofd (en derde oog) gegoten.

Heb je veel stress? Slaap je slecht? Veel hoofdpijn, geestelijk uitgeput of helemaal geen fut meer? 

Naast alle andere ayurvedische behandelingen ben je nu ook welkom voor een Shirodhara. Tevens ideaal voor nerveuze aandoeningen en sinusitis.

Voor een Shirodhara gebruiken wij overvloedig veel olie omdat het ongeveer een half uur continu over je voorhoofd moet stromen. De olie wordt steeds opgevangen, warm gehouden en opnieuw in de pot gegoten. Voor de behandelaar is het een leuk maar intensief werk. We gebruiken 2 liter olie. Dat maakt het duur maar het voordeel is dat je deze olie zo`n 6-7x kunt gebruiken. Je krijgt de fles mee naar huis en je brengt deze de volgende keer weer mee.

 

 

 


 

 

 

 

 


 

 

Contactgegevens:

Yolande Aelbrechts
- Pioenroosstraat 3
  5402 GC Uden
- Tielekeshoeven 95
  5242 KE Rosmalen