Quantum Allergy ® en Quantum Share ®

Heb je wel eens last van: hooikoorts, voedselallergie, reactie op vaccinaties of kleur-, geur- en smaakstoffen, misselijkheid bij het ruiken van iets, bijwerkingen van medicijnen, jeuk bij het dragen van bepaalde kleding?
Of altijd hoofdpijn, eczeem klachten die niet willen verdwijnen, chronische darmklachten en spierpijnen. Er zijn zoveel klachten waarvan gezegd wordt dat je er maar mee moet leren leven.

Vergelijk ons lichaam eens met een computer. Door intensief gebruik raakt de computer overbelast en loopt vast. Wanneer deze dan geformatteerd wordt, zal alles weer naar behoren werken.
Zo kunnen we ook ons lichaam opnieuw formatteren ofwel "resetten".
Dit gebeurt door een aantal eenvoudige technieken in combinatie met een energiebehandeling. Je kunt dit ook heel gemakkelijk zelf leren om bij jezelf toe te passen.

We bekijken samen de klachten die tijdens het intakegesprek naar voren komen. D.m.v. spiertesten gaan we op zoek naar de oorzaak van de verstoringen. Soms ligt het voor de hand en zal de verstoring direct verholpen kunnen worden. Het kan ook een heel gepuzzel worden om de juiste trigger te pakken te krijgen.

Eén ding is zeker: het komt altijd je gezondheid ten goede.
Neem dus je eigen gezondheid in handen en geniet van de transformaties die er in je lichaam plaats zullen vinden.

Uitgebreidere informatie is te vinden op www.quantumallergy.nl en www.quantumshare.nl

 

 


 

 

Contactgegevens:

Yolande Aelbrechts
- Pioenroosstraat 3
   5402 GC Uden
- Tielekeshoeven 95
   5242 KE Rosmalen